Vanliga frågor

Hur bokar jag plats?

Klicka på ”Boka tur”, välj den tur du vill boka. Klicka på ”Boka platser”. 

Eller ring oss på 060-552290

Telefontider 13-16 på måndagar.

Jag har fått ett presentkort, hur ska jag göra med det?

Boka plats som vanligt och betala med presentkortet på själva kryssningen.

Hur sker betalningen?

Betalning sker ombord med kontant, bank-/kreditkort eller med vårt presentkort. Har du bokat och betalat genom någon av våra återförsäljare skall du visa upp din biljett/voucher/bekräftelse för personalen. Företag kan även välja betalsätt faktura 10 dagar, 50:- i fakturaavgift tillkommer, medtag kopia av registreringsbevis samt ev. rekvisition.

Vad gäller vid avbokningar?

Vid större sällskap över tio personer vill vi att ni gör eventuella ändringar och avbokningar en vecka innan planerad tur. Vid mindre sällskap så räcker det med tre dagar innan. Vid sena avbokningar tar vi ut en avgift på 50% av priset.

Kan vi förboka dryck och dessert?

Javisst hör av er till oss så berättar vi om våra förmånliga dryckes- och dessertpaket!

Går det att reservera vissa platser/däck?

Då kryssningarna är så enormt populära så är det svårt att få logistiken att fungera om vi skulle utlova vissa platser. Fartyget är planerat med tre olika däck och olika antal sittplatser. Vi är väldigt erfarna på bordsplacering och lyssnar noga på gästernas önskemål, dock är det svårt att garantera en specifik placering. Placeringen görs samma dag som kryssningen och vi garanterar att sällskapet sitter i direkt anslutning till varandra! Ni blir alltså inte utspridda på olika plan eller däck.

Kan man charta hela fartyget eller ett eget däck?

Inga problem, se till att vara ute i god tid för att få önskat datum bara. Det går dock utmärkt att hyra ett eget ”däck” och då är man helt garanterad exklusivitet och placering. Läs mer här.

Är det åldersgräns ombord?

Nej, det är ingen åldersgräns för själva kryssningen om inte annat anges vid specifikt event. Naturligtvis gäller 18-års gräns vid köp av alkohol och vi tvekar aldrig att fråga efter legitimation vid tveksamheter. Barn är alltid välkomna ombord, åk gärna med hela familjen på våra trevliga dagsturer!

Hur är det med säkerheten ombord?

Du kan vara lugn. A och O för din trygghet är vårt goda sjömansskap som innebär en respekt för havet och en omsorg om din och medpassagerarnas säkerhet samt en vetskap om att besättning, fartyg och utrustning fungerar väl. Du är alltid välkommen att fråga vår besättning om det är något du undrar över! Här kan du läsa mer.

Vilka rutter kör m/s Medvind?

d tanke på din och medresenärernas bekvämlighet och säkerhet anpassar vi rutt och fart efter rådande väderleksförhållanden. De kan se ut på lite olika sätt och befälhavaren ombord bestämmer rutt strax före avgång. Vad gäller Sundsvalls skärgård, läs mer här.

Kommande turer

Adress

Besöksadress:
Inre hamnen i Sundsvall

Postadress:
Båtcharter i Sundsvall AB
Sjögatan 13
852 34 Sundsvall

Om m/s Medvind

Om m/s Medvind

Säkerheten ombord

Våra rutter

Charter

Bokning & kontakt

Turlista

Bokning

Kontakta oss

Vanliga frågor

Copyright © m/s Medvind 2014 – 2019